Banja Luka

Pratite nas na Google news

Banjalučki vatrogasci darovali krv

Banjalučki vatrogasci darovali krv
Foto: N.N. | Banjalučki vatrogasci darovali krv
Nemanja Vukojević

Pripadnici Profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice (PTVJ) grada Banjaluka još jednom su pokazali humanost i na poziv Zavoda za transfuzijsku medicinu RS danas ponovo darovali krv.

"Vatrogasci se, pored primarnih zadataka zaštite i spasavanja i humanog posla kojim se svakodnevno bave, redovno odazivaju akcijama dobrovoljnog darivanja krvi, čime su pokazali da su veliki ljudi, te dali primjer i ostalima", rekli su u PTVJ i dodali da pozivaju sve građane koji su u mogućnosti da se odazovu i da daruju krv.

Zbog prevelikog obima posla na današnju akciju se nisu uspjeli odazvati svi pripadnici PTVJ, pa će tako vatrogasci darovati krv i  narednih dana.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije