Banja Luka

Banjalučkom "Vodovodu" propali planovi, ništa od parkinga (FOTO, VIDEO)

Banjalučkom "Vodovodu" propali planovi, ništa od parkinga (FOTO, VIDEO)
Foto: Velibor Tripić | Banjalučkom "Vodovodu" propali planovi, ništa od parkinga (FOTO)

BANJALUKA - Iako je bilo najavljeno da će na staroj lokaciji banjalučkog "Vodovoda" biti izgrađen javni parking kako bi ovo preduzeće dobilo još jedan izvor prihoda, do toga ipak neće doći, jer nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi.

Kazao je ovo za "Nezavisne novine" Aleksandar Zolak, direktor ovog preduzeća, koji je potvrdio da je na ovoj lokaciji počelo rušenje baraka, odnosno, kako on kaže, čišćenje parcele.

"Na osnovu informacija kojima raspolažem, znam da su prije mene razmišljali o parkingu, ali u međuvremenu su iskrsli neriješeni imovinsko-pravni odnosi. Znači, ima i privatnih lica, ima i kompanija, ako se dobro sjećam 'Aragosta' tu ima nešto, tako da mislim da se iz tog razloga ne može praviti parking, odnosno ne može se formirati građevinska parcela da bi se na njoj nešto radilo", kazao je Zolak za "Nezavisne novine".

Kako je rekao, tu je nemoguće formirati građevinsku parcelu, bilo za zgradu, za parking ili bilo šta, sve dok se ne riješe imovinsko-pravni odnosi među privatnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije