Banja Luka

Banjaluka će po ugledu na Beograd imati manifestaciju "Dani porodice"

Banjaluka će po ugledu na Beograd imati manifestaciju "Dani porodice"
Foto: S Ćuković/Ustupljena | Banjaluka će po ugledu na Beograd imati manifestaciju "Dani porodice"

BANJALUKA - Banjaluka će dobiti manifestaciju "Banjalučki dani porodice" po ugledu na "Beogradske dane porodice" najavljeno je nakon susreta gradonačelnika ova dva grada, stoji u objavi na sajtu Gradske uprave.

Draško Stanivuković i Aleksandar Šapić, sastali su se u subotu za vrijeme Svesrpskog sabora, i tim povodom posjetili manifestaciju "Beogradski dani porodice".

"Banjaluka će po uzoru na Beograd, sljedeće godine organizovati 'Banjalučke dane porodice' koji će, isto kao i beogradski, trajati dva mjeseca", kazao je Stanivuković.

Pozvao je Šapića da krajem avgusta posjeti Banjaluku i prisustvuje svečanom otvaranju najvećeg gradskog parka u cijeloj Republici Srpskoj i BiH.

"Dva naša važna grada sarađuju i bratski i prijateljski. Dva naša grada napreduju i razvijaju se, jer kada Beograd i Banjaluka napreduju, kada se razvijaju to znači da srpski narod ide prema naprijed, odnosno da Srbija i Republika Srpska idu prema naprijed. Gradonačelnik Šapić i ja dogovorili smo i da svaki veliki projekat koji uradimo, kako u Banjaluci, tako i u Beogradu, obilježimo tako što ćemo jedan drugog posjetiti, da se uvjerimo da naši gradovi idu prema naprijed",  kazao je Stanivuković nakon susreta sa Šapićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije