Banja Luka

Banjaluka obezbijedila besplatan prevoz za "Dane zime na Kozari"

Banjaluka obezbijedila besplatan prevoz za "Dane zime na Kozari"
Foto: N.N. | Banjaluka obezbijedila besplatan prevoz za "Dane zime na Kozari"

​BANJALUKA - Grad Banjaluka organizovaće besplatan prevoz za sugrađane na privrednoturističku manifestaciju "Dani zime na Kozari", koja će biti održana na Mrakovici u nedjelju, 29. januara.

Prema njihovim riječima, prevoz autobusom organizovan je u nedjelju u 8.30 časova sa stare autobuske stanice, dok je polazak sa Mrakovice planiran istog dana u 16 časova.

"Potrebno je da se zainteresovani sugrađani prijave putem kontakt telefona: 051/244544, od 8 do 16 časova", kazali su iz Gradske uprave.

Kako je predviđeno, prvog dana ove dvodnevne manifestacije, u subotu, 28. januara, biće održan planinarski marš i skiskup, a drugog dana će na platou na Mrakovici biti održana centralna manifestacija koja će obuhvatiti takmičenja gradova u zabavnim igrama, gastrotakmičenja i izbor najboljih jela, te bogat kulturnoumjetnički program.

"Centralni događaj manifestacije sportska i gastrotakmičenja i zabavnoumjetnički program počinje u nedjelju u 11 časova”, naveli su oni.

Ulaz u Nacionalni park "Kozara" će se, kako kažu, naplaćivati po cijeni od dvije KM, a za djecu uzrasta do 15 godina ulaz se ne naplaćuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije