Banja Luka

Begić tvrdi da mu je Radović prijetio da će ga ubiti

Begić tvrdi da mu je Radović prijetio da će ga ubiti
Foto: N.N. | Begić tvrdi da mu je Radović prijetio da će ga ubiti

BANJALUKA - Narodni poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milan Radović sinoć mi je prijetio da će me ubiti, rekao je bivši poslanik PDP-a u Skupštini grada Banjaluke Ivan Begić.

U saopštenju se navodi da je Radović uputio ozbiljnje prijetnje Ivanu Begiću, prijeteći mu da će žaliti dan kada se rodio, da pređe ulicu kada ga vidi jer će biti bolno, da će stvari uzeti u svoje ruke kada zakažu pravda i pravo.

"Ovaj narodni poslanik u pokušaju, očito teško pijan ili nadrogiran mi je prijetio ubistvom. Moram prizati da cijelu noć nisam spavao jer sam na svaki šum koji mi se desio u kući reagovao u strahu da ovaj kriminalac mi nešto ne uradi. Danas ću ga naravno prijaviti policiji i Tužilaštvu od kojih ne očekujem da urade išta, znajući da para vrti gdje burgija neće", rekao je Begić.

Begić dodaje da poziva Predsjedništvo SDS-a da isključi spodobu kakav je Radović te njega da vrati mandat narodnog poslanika, a institucije koje treba da zaštite njegovu sigurnost to počnu i da rade.

"Takođe, pozivam nadležne institucije da ispitaju navode medija o 20 miliona maraka koje je Milan Radović podigao u Sberbanci, te utvrde porijeklo tog novca", rekao je Begić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije