Banja Luka

Besplatne radionice za djecu i mlade

Besplatne radionice za djecu i mlade
Foto: Ilustracija | Besplatne radionice za djecu i mlade

BANJALUKA - Udruženje građana "Zdravo da ste", uz finansijsku podršku grada Banjaluka, organizuje besplatne radionice za djecu i mlade u sklopu projekta "Mjesne zajednice prijatelji djece i mladih".

Aktivnosti, u okviru programa "Banjaluka ljudskog lica", počele su sinoć u banjalučkoj mjesnoj zajednici Bulevar i trajaće do 31. marta iduće godine.

Radionice će biti održane i u mjesnim zajednicama Borik, Obilićevo, Rosulje i Centar 1, organizovanjem sedmičnih aktivnosti kreativnog, rekreativnog i edukativnog sadržaja.

"Cilj projekta je unapređenje kapaciteta i uslova zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranja sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina", saopšteno je iz Udruženja građanja "Zdravo da ste".

Dodali su da su neke od planiranih radionica izrada nakita, oslikavanje cekera, muzičke radionice, brejk dens, joga, prva pomoć.

Organizatori su pozvali djecu i njihove roditelje da učestvuju u aktivnostima kreiranim prema njihovim interesima i pridruže se radionicama u njima najbližoj mjesnoj zajednici. Sve radionice počinju u 18.30.

Raspored održavanja radionica:

  • ponedjeljkom - MZ Bulevar (Simeuna Đaka 15);
  • utorkom - MZ Borik (Bulevar vojvode Živojina Mišića 25);
  • srijedom - MZ Obilićevo (Cara Lazara 52);
  • četvrtkom - MZ Rosulje - park "Mladen Stojanović" (Mladena Stojanovića 10);
  • petkom  - MZ Centar 1 (Sime Šolaje 7).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije