Banja Luka

Besplatni sadržaji na "Banjalučkom ljetu"

Besplatni sadržaji na "Banjalučkom ljetu"
Foto: Gradska uprava | Besplatni sadržaji na "Banjalučkom ljetu"

Otvorena je manifestacija "Banjalučko ljeto" te u narednim danima sve naše sugrađane i turiste očekuju brojne aktivnosti - od sportskih, preko zabavnih do rekreativnih.

Kako je istakla savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo, manifestaciju započinju u parku "Mladen Stojanović", a aktivnosti na ovoj lokaciji su fokusirane na sportske i rekreativne sadržaje.

"Svakog ponedjeljka našim sugrađanima obezbijedili smo besplatne časove joge, srijedom će moći da vježbaju uz našeg fitnes i aerobik instruktora, dok je petak rezervisan za ples", navela je ona. Dodala je kako će, osim parka, mnoštvo manifestacija biti održano i na jezeru na Manjači, na Trgu Krajine, te da je fokus takođe i na rijeci Vrbas.

Šukalova je istakla da sve one koji budu dio manifestacije "Banjalučko ljeto" očekuje i izvlačenje nagrada na sedmičnom nivou, a nakon toga slijedi i izvlačenje glavnih nagrada.

Strahinja Buzadžija, instruktor plesa, poručio je kako je velika čast što je upravo on dio ove manifestacije.

"Ovo je zaista značajno za mene te pozivam sve da nam se priključe na časovima plesa, svakog petka od 19 časova, u parku 'Mladen Stojanović'", rekao je on.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije