Banja Luka

Pratite nas na Google news

Bez struje devet banjalučkih naselja

Bez struje devet banjalučkih naselja
Foto: N.N. | Bez struje devet banjalučkih naselja
N.V.

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži, bez struje će danas od 8.30 do 10.30 biti dio Krfske ulice, a od devet do 11 časova dio naselja Bronzani Majdan.

Od devet do 12 časova struju neće imati dijelovi ulica Rade Vranješević, Relje Krilatice, Dr Jovana Raškovića, Maksima Gorkog i Rade Marjanca, a od devet do 13 časova dijelovi naselja Goleši i Galići.

"Bez struje će od devet do 14 časova biti dijelovi ulica Vladislava Skarića, Petra Kočića i Put srpskih branilaca, kao i dijelovi naselja Stričići, Karanovac, Bukvalek - Ruišta, Javorani i Verići", saopštili su iz "Elektrokrajine".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije