Banja Luka

Pratite nas na Google news

Bez struje osam banjalučkih naselja, suve slavine u tri ulice

Bez struje osam banjalučkih naselja, suve slavine u tri ulice
Foto: N.N. | Bez struje osam banjalučkih naselja, suve slavine u tri ulice
N.V.

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova na elektromreži danas od osam do devet časova struju neće imati dijelovi naselja Saračica, Motike, Čerge, Gligorići, Jošikova Voda i Gornja Piskavica.

"Bez struje će od devet do 14 časova biti dijelovi naselja Motike i Gornji Pervan-Tabašnica, kao i dijelovi ulica Sime Pandurevića, Branka Perduva i Ivana Kukuljevića", saopštili su iz "Elektrokrajine".

Zbog izvođenja radova na cjevovodu u ulici Gavrila Principa danas će privremeno bez vode ostati potrošači u tri ulice.

"Do privremenog prekida u vodosnadbijevanju od osam do 20 časova doći će u ulicama Gavrila Principa, Banović Strahinje i Ustanički put", saopšteno je iz "Vodovoda".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije