Banja Luka

Bez struje u četvrtak nekoliko banjalučkih ulica i naselja

Bez struje u četvrtak nekoliko banjalučkih ulica i naselja
Foto: Ilustracija | Bez struje u četvrtak nekoliko banjalučkih ulica i naselja

Zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje će sutra od devet do 10 časova biti dijelovi ulica Braće i sestara Kapor, Isaije Mitrovića, Ljupka Račića i Slavka Rodića.

"Bez struje će od devet do 14 časova biti dijelovi naselja Bistrica - zaselak Kremenovići, kao i dijelovi ulica Miće Ljubibratića i Knjaza Miloša", saopšteno je iz "Elektrokrajine".      

Dodaju da će zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje od devet do 11 časova biti dio naselja Dragočaj - Gradina.

"Bez struje će od devet do 13 časova biti dijelovi ulica Jovane Milošević i Skendera Kulenovića, dok će od devet do 16 časova biti dio naselja Česma", saopšteno je iz "Elektrokrajine".          

Dodaju da će zbog izvođenja radova na elektromreži bez struje od osam do 13 časova biti dio ulice Srednjoškolska, dok će od od 11.30 do 13.30 biti dio naselja Dragočaj.

"Bez struje će od 10 do 13 časova biti dijelovi ulica Akademika Jovana Surutke i Branka Ćopića, dok će od 12 do 15 časova biti dijelovi naselja Verići, Bistrica, Karalići i Piljagići", saopšteno je iz "Elektrokrajine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije