Banja Luka

Radojičić: Nastavak saradnje u interesu i SNSD-a i DNS-a

Radojičić: Nastavak saradnje u interesu i SNSD-a i DNS-a
Foto: Arhiva | Radojičić: Bila bi veća šteta raskidanje prijateljskih odnosa sa DNS-om

Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a i gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je u interesu i SNSD-a i DNS-a da se dobra saradnja nastavi.

"Prije nekoliko dana na sastanku sa Gradskim odborom DNS-a izraženo je obostrano zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i što se mene tiče, mi tu saradnju i nastavljamo", rekao je Radojičić.

Dodao je da je DNS potpisnik koalicije iz 2016. godine i član lokalne vladajuće većine i da u SNSD-u zasad nemaju najava da će nešto po tom pitanju biti promijenjeno.

"Postoji puno iskrica i tenzija, posebno nakon održanih izbora prošle godine. Smatram da treba sjesti i razgovarati i vidjeti kakvi su budući odnosi i stavovi. Daleko veća šteta bi bila da dođe do raskida prijateljskog odnosa koji traje najmanje 20 godina", istakao je Radojičić.

Podsjećamo da je prije nekoliko dana Predsjedništvo DNS-a donijelo odluku da se zaustavi dalje političko djelovanje u okviru koalicije, a u skladu sa Sporazumom o načinu i kriterijumima zajedničkog djelovanja koalicionih partnera u mandatnom periodu 2018-2022. godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije