Banja Luka

Bosančić: Zaboravite na prepucavanja i riješite problem vode na Manjači

Bosančić: Zaboravite na prepucavanja i riješite problem vode na Manjači
Foto: Arhiva | Bosančić: Zaboravite na prepucavanja i riješite problem vode na Manjači

BANJALUKA - Pozivam gradonačelnika Banjaluke i skupštinsku većinu da sutra na sjednici Skupštine grada donesu odluku da se odobre sredstva za rješavanje problema vodosnadbijevanja na Manjači, poručio je predsjednik GO DEMOS Banjaluka Boran Bosančić.

On je podsjetio da su i ranije tražili da se problem vodosnadbijevanja nađe na sjednici Skupštine grada, ali da smatra da se o ovom problemu mora raspravljati na sutrašnjoj sjednici.

"Svi zajedno moramo naći rješenje da se pronađe oko milion maraka kako bi se riješio ovaj problem. Predlažemo ili da se taj novac obezbijedi kroz kredit, ili da se prebaci sa nekih drugih namjena. Mi iz DEMOS-a ćemo podržati sve ideje koje će dovesti do toga da ljudi imaju normalno vodosnadbijevanje", kaže Bosančić.

Prema njegovim riječima problem sa vodosnadbijevanjem imaju i mjesne zajednice Stričići, Kola, Rekavice, Donja Kola i Pavići.

Bosančić je podsjetio i na izjavu direktora "Vodovoda" Predraga Dudukovića koji je rekao da se ovaj problem može riješiti sa 800.000 maraka, koliko je potrebno za rekonstrukciju sistema Banjica.

"Sutra trebaju svi zaboraviti na politička prepucavanja i da zajedno pronađemo riješenje kako bi pomogli ljudima", poručio je Bosančić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije