Banja Luka

Centru "Zaštiti me" od nastupa Nika Vujičića donirane 10.872 KM

Centru "Zaštiti me" od nastupa Nika Vujičića donirane 10.872 KM
Foto: N.N. | Centru "Zaštiti me" od nastupa Nika Vujičića donirane 10.872 KM

BANJALUKA - Centar "Zaštiti me" danas je dobio vrijednu donaciju u iznosu od 10.872 KM, prikupljenih od prodaje ulaznica za nastup motivacionog govornika Nika Vujičića.

Donirana sredstva biće iskorištena za nabavku novih dušeka i kreveta u internatu za djecu sa poteškoćama u razvoju iz cijele RS.

Sredstva su uručili predstavnici Edukativnog kulturnog centra IHTUS Ljiljana Baniček i Siniša Stojković, koji su jedni od organizatora događaja, saopšteno je iz marketing agencije MANIA.

"Imali smo tu čast da uručimo donaciju Centru 'Zaštiti me' i vjerujemo da će ova donacija koju smo prikupili mnogo značiti svim korisnicima Centra. Ljubav, vjera, nada su bile teme Nikovog nastupa, te u tom duhu i nastavljamo da širimo upravo te vrijednosti. Posebno bismo zahvalili svima koji su podržali ovaj događaj i omogućili nam da sva prikupljena sredstva doniramo", rekli su u IHTUS-u.

Zorica Kuzmanović-Vasilić, direktorica Centra "Zaštiti me", izrazila je zahvalnost što je prepoznat rad ove ustanove, ističući da je ova donacija došla u pravom trenutku.

"Novac koji je uplaćen na naš račun biće namijenjen kupovini dušeka i kreveta za naš internat", rekla je Kuzmanović-Vasilićeva.

Istakla je da je kompletan predračun za krevete i dušeke 20.000 KM.

"Prikupljaćemo još sredstava jer želimo da krevete i dušeke kupimo zajedno. Nadamo se da ćemo potrebna sredstva sakupiti i nabaviti sve neophodno do kraja januara 2020. godine", kazala je Kuzmanović-Vasilićeva.

Nik Vujičić, svjetski poznati motivacioni govornik, koji je rođen bez ruku i nogu, 27. oktobra nastupio je u punoj Sportskoj dvorani "Borik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije