Banja Luka

Čubrilović čestitao Dan policije

Čubrilović čestitao Dan policije
Foto: N.N. | Čubrilović čestitao Dan policije

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Rerpublike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Dan policije sa željom da MUP i policija ostanu garant bezbjednosti, vladavine prava i sprovođenja zakona u Srpskoj.

"Narodna skupština nastaviće predano da radi na jačanju pravnog okvira za efikasno djelovanje i izgradnju jake policijske strukture, spremne da se suoči sa izazovima savremenog doba, posebno kada je riječ o borbi protiv kriminala, korupcije i terorizma", naveo je Čubrilović u čestitki.

On je istakao da je Republici Srpskoj potrebna dobro organizovana, profesionalna i moderna policija.

"Iskreno se nadamo da će unapređenje i opremanje policijskih kapaciteta omogućiti veću bezbjednost građana i njihove imovine, te potvrditi ulogu i važnost Policije Republike Srpske, kao jedne od najznačajnijih naših institucija", dodao je Čubrilović.

Čubrilović je, u ime Narodne skupštine, svim pripadnicima MUP-a i Policije zahvalio na dosadašnjem posvećenom i odgovornom izvršavanju zadataka, u skladu sa pravilima službe i poželio im uspješan rad u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije