Banja Luka

Čubrilović podijelio mališanima 70 paketića

Čubrilović podijelio mališanima 70 paketića
Foto: N.N. | Čubrilović podijelio mališanima 70 paketića

BANJALUKA - Djeca u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Banjaluci danas su dobila 70 nikoljdanskih paketića koje im je podijelio Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine RS.

Djeca koja borave na rehabilitaciji u Zavodu odigrala su i prigodnu predstavu povodom uručivanja paketića.

Čubrilović je rekao da je dodjela paketića pred nikoljdanske, novogodišnje i božićne praznike već postala tradicija.

"Ovo je vrijeme kada se ukazuje posebna pažnja djeci, ali i osobama sa posebnim potrebama jer oni to zaslužuju, kao i njihovi vaspitači, doktori i oni koji rade s njima", kazao je Čubrilović.

Naglasio je da se Narodna skupština RS svake godine odazove na poziv Zavoda i učestvuje u priredbi i podijeli paketića i poželio im da njihova rehabilitacija bude što uspješnija i da se djeca što prije vrate kućama.

"Uz čestitke koje smo uputili ovoj djeci želimo da što manje vremena provedu ovdje", istakao je Čubrilović.

Snježana Novaković-Bursać, pomoćnik direktora za medicinske poslove Zavoda "Dr Miroslav Zotović", zahvalila je Čubriloviću na posjeti i darovima koje je uručio malim pacijentima, ali i na kontinuiranoj podršci koju zvaničnici izražavaju pacijentima.

"Podrška nam je značajna i doživljavamo je kao svojevrsni podstrek da održimo kvalitet usluge, da napredujemo, jer smo sigurni da samo onoliko koliko putem stručnog rada i kliničke prakse damo pacijentima toliko i vrijedimo", rekla je Novaković-Bursaćeva.

Dodala je da svakodnevno putem dnevne bolnice, ambulantnog rada i stacionarnog vida zbrinjavanja imaju oko 150 pacijenata, a 40 ih bude smješteno u Zavodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije