Banja Luka

Cvijanović: Politika stranke dalji razvoj Banjaluke

Cvijanović: Politika stranke dalji razvoj Banjaluke
Foto: Srna | Cvijanović: Politika stranke dalji razvoj Banjaluke

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras da je SNSD u protekle dvije i više decenije pokazao koliko je važan za Banjaluku gradeći i radeći sve ono što je neophodno ovom gradu i to će biti politika stranke i za buduće vrijeme.

"Banjaluka je važna za SNSD, ali isto tako je i ova stranka važna za Banjaluku", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Krupi na Vrbasu, gdje je prisustvovala prvoj mjesnoj izbornoj konferenciji u gradskoj organizaciji SNSD-a Banjaluka.

Ona je rekla da početak ovog procesa možda iznjedri i nešto novo, a to je zanavljanje partije po čemu je SNSD prepoznatljiv i o tome svjedoči Organizacija mladih SNSD-a.

"Sigurna sam da će žene kroz ovaj dodatni aktivizam i unutarstranački izborni proces pokazati što one mogu i što smo uvijek mogle u okviru SNSD-a", istakla je Cvijanovićeva.

Ona je navela da je prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu važan izborni proces u SNSD-u, jer znači zanavljanje partije i novo dodatno okupljanje.

Prema njenim riječima, ovaj proces počinje u Mjesnom odboru SNSD-a Krupa na Vrbasu i biće nastavljen širom Banjaluke.

"Očekujem da sve ono što smo zacrtali kao svoje politike budu ostvarene na lokalnom i republičkom nivou", zaključila je Cvijanovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je da je SNSD jedina partija u regionu kojoj je za dva mjeseca pristupilo 1.880 novih članova.

"To je dokaz da SNSD jača i raste, ali naša je obaveza da radimo na očuvanju i unapređenju Republike Srpske", rekao je Đajić novinarima.

Funkcioner SNSD-a Draško Ilić rekao je novinarima da se prva mjesna izborna konferencija u Krupi na Vrbasu održava s ciljem da SNSD svoje redove ojača novim kadrovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije