Banja Luka

DNS: Paketi za socijalno ugrožene porodice

DNS: Paketi za socijalno ugrožene porodice
Foto: N.N. | DNS: Paketi za socijalno ugrožene porodice

​Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza, i Borivoj Obradović, predsjednik Gradskog odbora DNS Banjaluka, organizovali su akciju prikupljanja i distribucije paketa sa neophodnim namirnicama socijalno ugroženim porodicama u prigradskim i seoskim naseljima na teritoriji grada Banjaluka.

Nenad Nešić je tom prilikom istakao da je ponosan što predvodi političku organizaciju koja je u teškim trenucima po naše građane, u posljednjih mjesec dana organizovala više humanitarnih akcija.

"Kao što vidite, nalazim se na čelu tima koji je organizovao veliku humanitarnu akciju distribucije pomoći najugroženijim građanima u prigradskim i seoskim područjima Banjaluke. Pripremili smo više stotina humanitarnih paketa sa osnovnim životnim namirnicama, u cilju pružanja pomoći najugroženijim porodicama. Neka znaju da nisu sami. Bili smo, jesmo i ostaćemo uz naš narod, pogotovo u najtežim momentima", naglasio je Nešić.

Borivoj Obradović, predsjednik DNS Banjaluka je potsjetio da je ovo treća akcija u posljednjih dvadesetak dana u Banjaluci.

"Prvo je dodijeljena pomoć socijalno ugroženim penzionerima, potom zajednicama etažnih vlasnika i evo, sada, našim sugrađanima  u seoskim i prigradskim naseljima.Naše opredjeljenje u ovim teškim danima ostaje humanitarni rad i pružanje humanitarne pomoći, dok za politiku ima vremena kada se sve ovo završi“, precizirao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije