Banja Luka

Davidov otac: Istrajaću u borbi za istinu

Davidov otac: Istrajaću u borbi za istinu
Foto: rtvbn | Davidov otac: Istrajaću u borbi za istinu

BANJALUKA - Bitka za istinu i pravdu zbog smrti dvadesetjednogodišnjeg Davida Dragičevića nastavljena je i danas. Četrnaesti dan roditelji i prijatelji nastradalog mladića okupili su se na Trgu Krajine i traže da im se objelodane sve informacije o Davidovoj smrti. Poručili su da neće odustati dok se istina ne objelodani.

Smrt 21 godišnjeg Davida Dragičevića, uzroci i način na koji je okončan jedan mladi život još nemaju jasne i prezicne odgovore koji su najpotrebniji Davidovim roditeljima i rodbini. Svakodnevnim okupljanjima upravo to i traže – odgovore.

Davidov otac je i večeras poručio da će istrajati  u borbi za istinu.

"Ko ima pravo da se igra boga, ni bog nema to pravo, niko mu nije dao da pretučeš, siluješ, ubiješ dijete od 21 godinu, ja znam da ovde ima MUP-a i sve posmatraju ja duše više nemam nisam se nikad bojao sad posebno. Ja ću ići do kraja dok moje srce kuca i njegovo u meni i istjeraću i pravdu i istinu i sve ostalo“, poručio je, Davidov otac, Davor Dragičević, 

Građani Banjaluke, ali i ostalih gradova svakodnevno šalju pisma podrške porodici Dragičević, u kojima pozivaju odgovorne da kažu istinu. Davidov otac je poručio da će javnosti pokazati sve dokumente koje posjeduje o smrti njegovog sina. Za sutra je najavio prvi u nizu dokumenata da bi se razotkrilo šta se desilo te kobne noći.

"Dobićete potvrdu o smrti, to je izvještaj koji sam dobio na Novom groblju, koji imam ali ne mogu vam još dati, znam radi čega. Dobio sam na Novom groblju u Vrbanji izvještaj sudske medicine koji je potpisao dr Željko Karan. Bio sam kod gospodina Karana i lično u četiri oka i pokazao mu dokument i lično mi potvrdio da je to njegovi i pečat i potpis", kaže Dragičević.

Roditelji Davida Dragičevića su se i večeras zahvalili svim ljudima na podršci i pomoći u istrazi.

Okupljanja na trgu Krajine biće održavana sve dok slučaj ne bude razriješen.

(NN/bn.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije