Banja Luka

Demo izložba i DJ set u Domu omladine

Demo izložba i DJ set u Domu omladine
Foto: Facebook/Zdravo da ste | Demo izložba i DJ set u Domu omladine

BANJALUKA - Omladinski centar "Zdravo da ste" Banjaluka organizuje sutra u Domu omladine sa početkom u 20.30 Demo izložbu i DJ set/nastup.

U pitanju je demo izložba radova mladih grafičkih dizajnera okupljenih oko Studija "Formaplus" i DJ set nastup mladih učesnica "Zdravo da ste" DJ-ing radionice.

"Ovaj događaj u Domu omladine organizovan je od mladih za mlade", rekla je Nataša Pivašević iz Omladinskog centra "Zdravo da ste".

Prema njenim riječima, sutra će biti otvorena demo izložba radova mladih grafičkih dizajenra koji se javnosti predstavljaju kao Studio "Formaplus".

"Mladi iz ovog studija već godinama su aktivni članovi i saradnici Omladinskog centra 'Zdravo da ste', a ovaj put se publici predstavljaju sa svojim samostalnim projektom i demo izložbom", rekla je ona.

Organizatori najavljuju da će za DJ setom publika imati priliku čuti grupu mladih djevojaka koje, iako su prije samo nekoliko mjeseci započele svoju DJ karijeru, iza sebe imaju nekoliko uspješnih nastupa.

"Djevojke svoje talente oblikuju u prekrasnu vještinu uz mentorstvo Tijane ILLMN iz Umjetničkog pokreta 'Illuminations'", rekla je Pivaševićeva. Organizatori dodaju da se ova grupa mladih učesnica DJ radionice može prepoznati pod imenom Supersonic Guerilla.  

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije