Banja Luka

Đajić o tužbi koju je protiv njega podnio Stanivuković (VIDEO)

Đajić o tužbi koju je protiv njega podnio Stanivuković (VIDEO)
Foto: Anja Vidić | Đajić o tužbi koju je protiv njega podnio Stanivuković

BANJALUKA - Tužbom protiv mene Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, samo je htio da skrene pažnju sa veoma ozbiljne tužbe Ljube Ninkovića, predsjednika Skupštine grada Banjaluke, protiv njega, gdje je dobio krivičnu prijavu za pronevjeru više miliona gradskog novca i nenamjensko trošenje, rekao je Vlado Đajić, predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka.

"Svjestan da će za to morati da odgovara, želi da skrene pažnju na moje navodno ogovaranje i priče rekla-kazala", rekao je Đajić.

Dodaje da ga ova tužba podsjeća na onu njegovu prvu tužbu koja se odnosila na korišćenje navodno neispravnog kiseonika u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

"Tom tužbom zagorčao je život tek rođenim bebama, njihovim roditeljima, članovima porodica i zdravstvenim radnicima. Znamo i da je tužba odbačena. Mnogo je laži izrečeno o meni, ali nikada nikoga nisam tužio. Javna sam ličnost, muškarac, spreman da to istrpim", rekao je on.

Što se tiče njegove najave o donaciji toalet papira Kliničkom centru, Đajić poziva sve da razmisle zašto se baš on (Draško Stanivuković) sjetio toalet papira.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije