Banja Luka

Đoković: Ne otvaramo restoran u Banjaluci

Đoković: Ne otvaramo restoran u Banjaluci
Đoković: Ne otvaramo restoran u Banjaluci

BANJALUKA, BEOGRAD - Srđan Đoković, otac slavnog srpskog tenisera Novaka Đokovića, negirao je medijske spekulacije da porodica Đoković otvara restoran na poznatom banjalučkom izletištu Banj brdo.

"U Banjaluci ne otvaramo restoran, niti ćemo otvarati kad šta", rekao je Srđan Đoković u telefonskoj izjavi za "Nezavisne".

Pošto je uz spomenuti, nedavno renovirani ugostiteljski objekat istaknuta reklama na kojoj piše "Novak", upitali smo da li je teniserovo ime neovlašteno korišteno, a Srđan Đoković ističe da nije riječ o zloupotrebi.

"Ne, nije zloupotreba, mi direktno to ne otvaramo, nego ljudi s kojima smo dogovorili saradnju", kazao nam je otac teniskog maga, ističući da je u pitanju franšiza, te je dodao da je to sve što ima da kaže na ovu temu.

Podsjećamo, nagađanja o tome da je riječ o restoranu koji će u narednom periodu preći u ruke porodice teniskog asa usijala su se nakon što je Srđan Đoković bio u obilasku ovog objekta na Banj brdu, a koji je, kako je ranije objavljeno, vlasništvo Gordane Tešanović, direktora Doma zdravlja u Banjaluci i poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS.

Srđan Đoković, kada je početkom marta razgledao taj restoran, izjavio je da je posjeta privatne prirode.

"Ja nemam šta da vam kažem. Ovde smo u privatnoj poseti našim prijateljima", rekao je tada novinarima Srđan Đoković.

Tešanovićeva, koja se juče nije javljala na naše pozive, ranije je poručila da neće komentarisati ovu tematiku, a već nekoliko sedmica brojni Banjalučani iskazuju bojazan da bi mnoglo biti dozvoljeno kretanje vozila do ovog objekta, što sada nije slučaj.

Banj brdo je najpoznatije banjalučko izletište i nalazi se na južnoj strani grada, i to na 431 metru nadmorske visine.

Sa Banj brda se pruža panoramski pogled na grad, a izletište je bogato šumom, stazama za šetnju i planinarenje, izvorima vode za piće kao i uređenim mjestima za odmor i razonodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije