Banja Luka

Do 1. jula predaja zahtjeva za novčanu podršku sportskim organizacijama

Do 1. jula predaja zahtjeva za novčanu podršku sportskim organizacijama
Foto: N.N. | Do 1. jula predaja zahtjeva za novčanu podršku sportskim organizacijama

BANJALUKA - Do 1. jula otvorena su tri javna poziva iz oblasti sporta, te se pozivaju sportske organizacije koje ispunjavaju uslove da to učine u predviđenom roku.

Riječ je o pozivu za klasifikaciju sportskih organizacija i učešće u Osnovnom programu sufinansiranja programskih aktivnosti sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu, zatim pozivu za učešće u Posebnom programu sufinansiranja programa/projekata sportskih organizacija u okviru Programa razvoja sporta grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu, te javni poziv za sufinansiranje organizacije sportskih takmičenja ili manifestacija od posebnog značaja i značaja za grad Banjaluku u okviru Programa razvoja sporta grada Banjaluka sa prioritetnim oblastima finansiranja za 2022. godinu.

"One sportske organizacije koje ne konkurišu na javni poziv neće moći ostvariti mogućnost da budu razmatrane, odnosno u skladu s ostvarenim rezultatima podržane sredstvima iz budžeta grada u 2022. godini", navode u Gradskoj upravi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije