Banja Luka

Dom omladine u Banjaluci otvorio svoja vrata za mlade

Dom omladine u Banjaluci otvorio svoja vrata za mlade
Foto: A.Čavić | Dom omladine u Banjaluci otvorio svoja vrata za mlade

BANJALUKA - Dom omladine u Banjaluci sa novom misijom, bogatim sadržajem, mnoštvom aktivnosti i drugačijim konceptom otvorio je danas svoja vrata za sve mlade ljude koji žele da na kvalitetan način provedu svoje slobodno vrijeme.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, rekao je da je ovo veoma značajan dan.

"Želja mi je da veliki broj naših politika posvetimo mladim ljudima. Ovo je reforma i ponosan sam što sada Dom omladine može da funkcioniše, te da se mladi bore za svoj prostor. Banjaluka je dobila svoj "dragstor za mlade"", naveo je Stanivuković.

Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, kazala je da je u veliki broj ljudi radio na projektima rekonstrukcije i opremanja Doma omladine.

"Sve što smo uradili, uradili smo zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama i međunarodnim donatorima kojima se zahvaljujem", navela je Šukalo.

Laura Lungarotti, šefica misije Međunarodne organizacije za migracije u BiH, naglasila je da je veoma ponosna na zajedničku saradnju ove organizacije i Gradske uprave oko revitalizacije Doma omladine i njenog otvaranja za sve mlade.

Tanja Boromisa, iz Omladinskog centra "Zdravo da ste", rekla je da joj je drago što se Dom omladine vraća u ruke mladih ljudi.

"Četiri organizacije zadužene su za aktivnosti i to DIS pozorište mladih, "Zdravo da ste", Institut "Perpetuum mobile" i Centar "Dajte nam šansu – Zvjezdice", istakla je Boromisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije