Banja Luka

Dom zdravlja Banjaluka proslavlja 30 godina postojanja

Dom zdravlja Banjaluka proslavlja 30 godina postojanja
Foto: Facebook | Dom zdravlja Banjaluka proslavlja 30 godina postojanja

BANJALUKA - JZU "Dom zdravlja" u Banjaluci obilježava jubilarnih 30 godina samostalnog rada i osnivanja ove ustanove nizom aktivnosti tokom maja.

Jednodnevnim izletom u Parku prirode započele su ovogodišnje majske svečanosti povodom 30. rođendana Doma zdravlja.

Kazali su ovo iz Doma zdravlja, te dodali da je cjelodnevno druženje bilo edukativnog karaktera, a prisustvovalo je više od 450 radnika.

"Tom prilikom našim penzionisanim radnicima podijelili smo zahvalnice za dugogodišnji rad, trud i profesionalno obavljanje radnih zadataka, a obezbijedili smo i tombolu sa više od 70 simboličnih nagrada. Naši radnici sa oduševljenjem su prihvatili vijest o velikim, značajnim i svakako zasluženim iznenađenjima", istakli su oni.

Promocija zdravog stila života i tehnike smanjenja sindroma sagorijevanja na poslu, uz sportska takmičenja, kako kažu, bile su teme ovogodišnjeg izleta u prirodi.

"Ove godine jubilarni rođendan naše ustanove posvetili smo Prvom simpozijumu sa međunarodnim učešćem u organizaciji Doma zdravlja. Simpozijum  će se održati 25. maja (subota) u Kulturnom centru Banski dvor, a svečano će biti upriličeno otvaranje izložbe starih medicinskih aparata, instrumenata, učila i drugih sredstava za rad u Kamenoj kući u tvrđavi Kastel", kazali su oni, te dodali da je JZU "Dom zdravlja" u Banjaluci i dalje u službi naših građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije