Banja Luka

Došao na turnir u tenisu pa skočio s mosta u Vrbas

Došao na turnir u tenisu pa skočio s mosta u Vrbas
Foto: N.N. | Došao na turnir u tenisu pa skočio s mosta u Vrbas

Čileanski teniser Hans Podlipnik Kastiljo ove godine je jedan od učesnika ATP čelendžera Srpska open a pauzu između nastupa u Banjaluci je iskoristio i da zadovolji svoju drugu strast, a to su skokovi sa velikih visina u vodu.

Logičan izbor bio mu je Gradski most ali Čileanac se nije samo onako bacio u Vrbas već je savjete potražio od ovogodišnje najjbolje banjalučke laste Ðorđa Gajića.

Odakle čileanski sportista i avanturista zna ko je Đorđe Gajić?

"Ha ha, i meni je bilo smiješno kada mi se javio momak po imenu Hans i pitao me da li bi htio da skočimo zajedno sa Gradskog mosta. Bio sam začuđen odakle me zna, jeste banjalučka lasta poznata, ali sumnjam da u Čileu baš prate skokove u Banjaluci", kazao je Gajić i dodao:

"Onda mi je objasnio da je teniser, ali da voli i adrenalinske sportove poput skokova u vodu, planinarenja i da je za mene saznao preko društvenih mreža".

Podlipnik - Kastiljo i njegov dubl kolega Slovak Andrej Martin su juče u 1. kolu sa 6.4, 6:3 porazili Italijane Andreu Vavasorija i Julijana Oklepa pa su se zaputili ka Vrbasu.

 

Gajić i Podlipnik - Kastiljo su rutinski odradili skokove u Vrbas dok se Slovak ipak držao obale.

 


Možda će vas zanimati i ovo:

Najljepšu vrbasku lastu izveo Đorđe Gajić 


Prijateljstvo su dodatno učvrstili na banjalučkom splavu a Čileanac je mjeašvinom engleskog i španskog kazao da je došao "kod Džordža, šampiona iz Banjaluke".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije