Banja Luka

"Eko-toplane" Banjaluka Centru "Zaštiti me" donirali novac

"Eko-toplane" Banjaluka Centru "Zaštiti me" donirali novac
Foto: N.N. | "Eko-toplane" Banjaluka Centru "Zaštiti me" donirali novac

BANJALUKA - Jedan od najboljih primjera društveno odgovornih kompanija su i "Eko-toplane" Banjaluka, koje su odlučile da sredstva namijenjena za novogodišnji reklamni materijal doniraju Centru "Zaštiti me" u Banjaluci i na taj način usreće mališane u ovoj ustanovi.

"Izrazila bih veliku zahvalnost 'Eko-toplanama' Banjaluka, koje su povodom veoma uspješne godine donirale sredstva dječici JU Centar 'Zaštiti me'", istakla je Zorica Kuzmanović-Vasilić, direktorica JU Centar "Zaštiti me".

Prema njenim riječima, novčana sredstva će biti namijenjena za kupovinu jastuka za mališane koji žive u internatu koji je u sklopu ovog centra.

Pozvala je sve velike i uspješne kompanije da kao uspješne firme svoja novčana sredstva na kraju godine doniraju javnim institucijama, odnosno udruženjima koja rade posebno sa djecom sa poteškoćama u razvoju.

"Te kompanije na taj način izražavaju društvenu efikasnost i društveno koristan rad", naglasila je Kuzmanović-Vasilićeva.

Kako je navela, za ove institucije su donacije društveno odgovornih kompanija veoma važne i mnogo im znače.

Zahvalila je i gradu Banjaluka koji je pružio podršku Centru "Zaštiti me" u rekonstrukciji krova, kao i Željki Cvijanović, predsjednici RS, pod čijim visokim pokroviteljstvom je ove godine organizovano deseto donatorsko veče.

Podsjećanja radi, ovo nije prvi put da su "Eko-toplane" donijele odluku da umjesto štampanja reklama i propagandnog materijala sredstva doniraju onima kojima je to najpotrebnije.

Naime, i ranije su kao kompanija kojoj je korisnik i građanin uvijek na prvom mjestu mnogima davali primjer kako funkcioniše društveno odgovorno preduzeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije