Banja Luka

"Eko-toplane" dobile međunarodne sertifikate

"Eko-toplane" dobile međunarodne sertifikate
Foto: N.N. | "Eko-toplane" dobile međunarodne sertifikate

BANJALUKA - Nakon višemjesečnih priprema i edukacije tima za implementaciju standarda, "Eko-toplane" Banjaluka su dobile sertifikate sistema menadžmenta prema međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Uručenju sertifikata prethodio je audit, koji je obavila sertifikacijska kuća "TÜV Thüringen".

Uspostavljanjem menadžment sistema upravljanja kvalitetom, životnom sredinom, bezbjednošću i zdravljem na radu, prema međunarodnim standardima ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018, "Eko-toplane" su u tehnološkom, kadrovskom, organizacionom, ekološkom i bezbjednosnom pogledu uskladile svoj sistem upravljanja sa najvišim svjetskim standardima.

U cilju ostvarivanja osnovnih funkcija, rukovodstvo "Eko-toplana" je uspostavilo politike kvaliteta, životne sredine i bezbjednosti na radu, koje odgovaraju viziji i misiji preduzeća.

Menadžment ovog privrednog društva u cilju ostvarivanja osnovnih funkcija postavlja strateška opredjeljenja za povećanje energetske efikasnosti, očuvanje kvaliteta životne sredine i bezbjednosti na radu, racionalnu potrošnju toplotne energije i smanjenje troškova poslovanja.

"'Eko-toplane' su na ovaj način još jednom potvrdile svoju opredijeljenost za očuvanje životne sredine i racionalnu potrošnju energije. Unapređenjem poslovanja, zadovoljavajući sve svjetske norme, osiguravamo viši nivo, trajnost i ujednačenost kvaliteta usluge, što potvrđuje našu usmjerenost ka zadovoljnom korisniku", saopštili su iz ovog preduzeća.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije