Banja Luka

Pratite nas na Google news

Ekskluzivne delicije u "Zimskoj varoši"

Ekskluzivne delicije u "Zimskoj varoši"
Foto: Grad Banjaluka | Ekskluzivne delicije u "Zimskoj varoši"
Srna

BANJALUKA - Ekskluzivne delicije i domaći proizvodi afirmisani u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće biće predstavljeni na Trgu Krajine u Banjaluci od 7. decembra do 5. januara na štandu kućici banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela u okviru manifestacije "Zimska varoš".

Krajiška kuća okuplja prerađivače sa područja grada Banjaluka koji su evidentirani u bazi podataka poljoprivrednih proizvođača Centra za razvoj sela, a odabrani su jer će se predstaviti širokim asortimanom krajiških proizvoda - likeri, sokovi, pčelarski proizvodi, džemovi, rakije, prerađevine od aronije, sušeno voće, kozmetički preparati na biljnoj bazi, čajevi, saopšteno je iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Rezultati rada prepoznatljivih poljoprivrednih gazdinstava sa područja Banjaluke uskoro će zauzeti mjesto u objektu Krajiške kuće čija lokacija je jedna od frekventnijih i najljepših u gradu na Vrbasu.

Centar za razvoj poljoprivrede i sela tokom trajanja zimskog spektakla biće organizator mini-manifestacija i performansa koji će dati poseban pečat krajiško-hercegovačkoj promociji, ne samo domaćih proizvoda, već i običaja i tradicije ovih krajeva.

Organizator manifestacije "Zimska varoš" je Centar za marketinški razvoj Banjaluka.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije