Banja Luka

Ekskluzivne delicije u "Zimskoj varoši"

Ekskluzivne delicije u "Zimskoj varoši"
Foto: Grad Banjaluka | Ekskluzivne delicije u "Zimskoj varoši"

BANJALUKA - Ekskluzivne delicije i domaći proizvodi afirmisani u okviru Krajiške i Hercegovačke kuće biće predstavljeni na Trgu Krajine u Banjaluci od 7. decembra do 5. januara na štandu kućici banjalučkog Centra za razvoj poljoprivrede i sela u okviru manifestacije "Zimska varoš".

Krajiška kuća okuplja prerađivače sa područja grada Banjaluka koji su evidentirani u bazi podataka poljoprivrednih proizvođača Centra za razvoj sela, a odabrani su jer će se predstaviti širokim asortimanom krajiških proizvoda - likeri, sokovi, pčelarski proizvodi, džemovi, rakije, prerađevine od aronije, sušeno voće, kozmetički preparati na biljnoj bazi, čajevi, saopšteno je iz Centra za razvoj poljoprivrede i sela.

Rezultati rada prepoznatljivih poljoprivrednih gazdinstava sa područja Banjaluke uskoro će zauzeti mjesto u objektu Krajiške kuće čija lokacija je jedna od frekventnijih i najljepših u gradu na Vrbasu.

Centar za razvoj poljoprivrede i sela tokom trajanja zimskog spektakla biće organizator mini-manifestacija i performansa koji će dati poseban pečat krajiško-hercegovačkoj promociji, ne samo domaćih proizvoda, već i običaja i tradicije ovih krajeva.

Organizator manifestacije "Zimska varoš" je Centar za marketinški razvoj Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije