Banja Luka

Film o neodoljivoj Banjaluci u Japanu osvojio nagradu (VIDEO)

Film o neodoljivoj Banjaluci u Japanu osvojio nagradu (VIDEO)
Foto: Ustupljena fotografija | Film o neodoljivoj Banjaluci u Japanu osvojio nagradu

BANJALUKA - Turistički film o Banjaluci pod nazivom "Razglednica iz neodoljive" osvojio je prestižnu nagradu za turistički proizvod na Svjetskom turističkom filmskom festivalu u Japanu u konkurenciji od 1.036 prijavljenih filmova za internacionalnu kategoriju.

Svečana dodjela nagrada, kako kažu iz Turističke organizacije Banjaluka, održana je u Ikoro teatru  na jezeru Akan Ainu Kotan na japanskom ostrvu Hokaido od 15. do 17. marta.

"Film "Razglednica iz neodoljive" obići će devet svjetskih filmskih festivala turističkog filma u okviru Međunarodnog udruženja fimskih festivala CIFFT", kazali su iz TOBL.

Turistička razglednica grada na Vrbasu biće, kako kažu, prikazana u Njujorku na "New York festivals TV&FILM awards", potom na festivalima u Los Anđelesu, Španiji, Austriji, Srbiji, Hrvatskoj, Francuskoj i Grčkoj.

Podsjećamo,  "Razglednica iz neodoljive" je na festivalu "ART&TUR" u Portugalu osvojila nagradu za najbolju urbanu destinaciju.

Turistički promotivni film "Razglednica iz neodoljive" rezultat je saradnje JU Turističke organizacije grada Banjaluka i Centra za razvoj poljoprivrede i sela Banjaluka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije