Banja Luka

Fudbalski klub "Rekreativo" dobio novi krov

Fudbalski klub "Rekreativo" dobio novi krov
Foto: Ustupljena fotografija | Fudbalski klub "Rekreativo" dobio novi krov

BANJALUKA - Nakon prijeko potrebne sanacije krova, fudbalski klub "Rekreativo" u banjalučkom naselju Česma, uskoro će biti u potpuno novom ruhu poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

"Naša ideja je da svaka nama draga mjesna zajednica se razvija. Fudbalski klub "Rekreativo" je značajan fudbalski klub. Tu se okupljaju sve generacije. Smatrali smo da kada ovdje riješimo krov, uložimo 60 hiljada KM, ovaj klub će imati izvjesniju budućnost. Realtivno brzo su završeni radovi na krovu, a mi ćemo i dalje gledati koje su to njihove potrebe. Jedan dio odbornika je inicirao amandman koji se odnosi na radove na krovu, a mi smo taj amandman podržali, što je jedan fin primjer da kada se hoće, može se zajedno i raditi", kazao je Stanivuković.

Poručio je i to kako su tokom posjete dogovorili i izgradnju tribina, te je naglasio kako su pored ovog fudbalskog kolektiva izdvojili značajna sredstva i za mnoge druge sportske kolektive u našem gradu.

Mirna Savić – Banjac, savjetnica gradonačelnika, poručila je kako je gradska administracija srećna i ponosna zbog činjenice da je FK "Rekreativo" konačno dobio krov na svom objektu.

"Godinama nisu izdvajana sredstva. Ovo je klub koji zaista funkcioniše, a koji okuplja veliki broj mještana, djece i omladine sa ovog dijela grada. Zaista je bio trenutak da se počne sa ulaganjima i da se riješi ovaj problem koji je odavno trebao da bude riješen" kazala je ona.

Zoran Orašanin, jedan od fudbalera ovog fudbalskog kluba, poručio je kako su svi igrači zadovoljni urađenim, jer su prostorije bile devastirane.

"Mi smo tu prvenstveno radi druženja, ali su se poklopili i dorbi rezultati, pa ćemo gledati da odemo u viši rang, posebno sada kada imamo uslove", ističe Orašanin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije