Banja Luka

GO PUP RS Banjaluka: Nije tačno da smo prešli u DEMOS

GO PUP RS Banjaluka: Nije tačno da smo prešli u DEMOS
Foto: Ustupljena fotografija | GO PUP RS Banjaluka: Nije tačno da smo prešli u DEMOS

​BANJALUKA - Potpuna je neistina da je Gradski odbor PUP RS Banjaluka prešao u DEMOS, kao što je potpuna neistina da je čovjek koji je to izjavio, Rodoljub Janjić, a predstavljen je kao dosadašnji predsjednik našeg odbora u Banjaluci, uopšte bio na toj poziciji.

Rekao je ovo Slavko Pejić, predsjednik PUP RS, ističući da je u životu pročitao mnogo lažnih vijesti, ali da ova toliko obiluje neistinama da je bio zaprepašten kada je pročitao.

"Kao prvo, Gradski odbor PUP RS Banjaluka nije prešao u DEMOS, niti bilo gdje, nego je na okupu kao što je i bio. Čovjek koji je, kako piše u vijesti, prešao u DEMOS, niti je aktuelni, niti je ikada izabran za predsjednika našeg Gradskog odbora Banjaluka, a povrh svega, on već duže vrijeme nije ni član PUP RS. Svjesni smo da se u izbornoj godini prelaze mnoge granice u političkom djelovanju i komunikaciji, ali ovakvo postupanje i DEMOSA, koji je plasirao lažnu informaciju, ali i čovjeka koji se lažno predstavio, prelazi svaku mjeru", naveo je Pejić.

Pejić navodi da je PUP RS stranka koja ima jasnu političku platformu, ambiciju da se vrati u parlamentarni život Republike Srpske i koja djeluje opoziciono.

I pukovnik Milenko Vučić, predsjednik Gradskog odbora PUP RS Banjaluka, zatečen je navedenom informacijom.

Povezana vijest: 

Penzioneri prešli u DEMOS

"Naravno da Gradski odbor PUP RS Banjaluka nije prešao u DEMOS. Siguran sam da bih ja imao tu informaciju, budući da sam predsjednik odbora, izabran na organima stranke, uz sve provedene procedure. Zašto su drugog čovjeka predstavili kao predsjednika odbora i plasirali ovu lažnu vijest, lako je zaključiti, ali to služi njima na čast", poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije