Banja Luka

Grad Banjaluka nudi u zakup 31 garažu

Grad Banjaluka nudi u zakup 31 garažu
Foto: N.N. | Grad Banjaluka nudi u zakup 31 garažu

BANJALUKA - Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj i strateško planiranje grada Banjaluka raspisao je Oglas o davanju u zakup garaža putem prikupljanja pismenih ponuda.

Kako je navedeno u oglasu, Gradska uprava Banjaluka nudi u zakup 31 garažu u vlasništvu grada, koje se nalaze na širem gradskom području.

Dodaju da su garaže površine od 13 do 27 metara kvadratnih.

"Na oglas se mogu prijaviti sva fizička i pravna lica, osim lica koja nisu u cijelosti izmirila obaveze po osnovu zakupa i komunalne naknade prema gradu", navode u oglasu.

Kako se pojašnjava, izdavanje u zakup putem prikupljanja pismenih ponuda može se izvršiti samo ako su prispjele najmanje dvije ponude koje ispunjavaju uslove oglasa za istu garažu.

"Ako nisu podnesene najmanje dvije pismene ponude koje ispunjavaju uslove oglasa, Komisija oglašava izdavanje u zakup neuspjelim i o tome obavještava ponuđače", navodi se u oglasu.

Oglas je otvoren do 6. oktobra do 11.00 časova, a svi zainteresovani dokumentaciju dostavljaju u zatvorenoj koverti na protokol Gradske uprave Banjaluka, kancelarija 14, za svaku garažu posebno.

Dodaju da će se otvaranje ponuda obaviti istog dana u 13 časova, u sali 238 - drugi sprat u Gradskoj upravi Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije