Banja Luka

Grad Banjaluka raspisao dva poziva: Prijavite projekte za mlade

Grad Banjaluka raspisao dva poziva: Prijavite projekte za mlade
Foto: Ustupljena fotografija | Grad Banjaluka raspisao dva poziva: Prijavite projekte za mlade

BANJALUKA - Objavljena su dva javna poziva, i to za sufinansiranje projekata omladinskih organizacija i organizacija za mlade u 2024. godini iz budžeta grada Banjaluka i poziv za podršku projektima koji će biti realizovani u Domu omladine u ovoj godini.

Kako kažu iz Odjeljenja za društvene djelatnosti, organizacije mogu prijaviti projekte za podršku, od 2.000 do 10.000 KM po projektu, iz oblasti: zapošljavanje mladih, stambena politika za mlade, obrazovanje, kultura i fizička kultura, zdravlje i socijalna politika za mlade, informisanje mladih, ravnopravnost polova, mobilnost, omladinski rad i organizovanje, borba protiv nasilja i kriminaliteta, korištenje slobodnog vremena i participacija u društvu, zaštita životne sredine i mladi, osobe sa invaliditetom i drugim poteškoćama u Banjaluci i natalitetna politika i ostanak mladih u Banjaluci.

"Kada je riječ o projektima za Dom omladine, takođe se odnose na iste oblasti, a sufinansiranje projekata je moguće u iznosu od 2.000 do 15.000 KM po projektu", objasnili su oni.

Pozivi su, kako kažu, otvoreni do 22. aprila ove godine, a svi zainteresovani dodatne informacije u vezi sa javnim pozivima mogu dobiti putem adrese elektronske pošte: [email protected].

Odjeljenje za društvene djelatnosti organizuje info-dan, koji će biti održan 11. aprila u Domu omladine u 13 časova.

"Toga dana svi zainteresovani će se moći upoznati sa pojedinostima vezanim za navedene javne pozive", kazali su oni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije