Banja Luka

Građani pozvani da dostave prijedloge na planska rješenja

Građani pozvani da dostave prijedloge na planska rješenja
Foto: Gradska uprava | Građani pozvani da dostave prijedloge na planska rješenja

BANJALUKA - Iz Odjeljenja za prostorno uređenje pozvali su sve građane, zainteresovana lica i vlasnike nekretnina da dostave svoje prijedloge za planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Naime, na sjednici Skupštine grada Banjaluke održanoj u oktobru 2021. godine donesena je Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana individualnog stambenog naselja između Ulice dr Jovana Raškovića i Ljevčanske.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor na uglu Ulice dr Jovana Raškovića i Ljevčanske, u ukupnoj površini od 0,52 hektara.

Karta s grafičkim prikazom biće izložena u prostorijama Gradske uprave i mjesne zajednice Paprikovac 15 dana od dana objavljivanja.

Takođe, na sjednici Skupštine grada 8. decembra 2021. godine donesena je Odluka o izmjeni dijela Regulacionog plana za prostor između ulica Branka Morače, Radoja Domanovića, Bolanog Dojčina, Kozarske i lijeve obale rijeke Vrbas. Izmjenom ovog plana će biti obuhvaćen prostor uz Ulicu Duška Trifunovića, u ukupnoj površini od 0,23 hektara, i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i mjesne zajednice Kočićev vijenac 15 dana od dana objavljivanja.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi - Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 14. februara 2022. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije