Banja Luka

"Građanska patrola" od danas u funkciji

"Građanska patrola" od danas u funkciji
Foto: N.N. | "Građanska patrola" od danas u funkciji
Srna

BANJALUKA - Informatička aplikacija "Građanska patrola", kojom građani Banjaluke mogu da prijave nadležnim gradskim službama komunalne probleme, od danas je u funkciji.

 

Aplikacija je dostupna na platformama "Plej stor" i "Ap stor".

Ova aplikacija, koja će prvi put biti korištena u Banjaluci, omogućava da građani mobilnim telefonima na licu mjesta fotografišu određeni problem na koji naiđu i o tome obavijeste nadležnu gradsku službu, koja će preduzeti potrebne korake, saopšteno je iz Gradske uprave.

"Građanska patrola" primarno je namijenjena za prijavu komunalnih nepravilnosti, kao što su neispravna saobraćajna signalizacija, oštećenje javnih površina /kolovoz, trotoari i pješačke zone/.

Građani na ovaj način mogu da prijave i slučajeve divljih deponija, neispravnih kontejnera, zaprljanosti i oštećenja javnih i zelenih površina, začepljenih slivnika, zatim oštećenja parkovske opreme, nadstrešnica /autobuske stanice/, urbane opreme i uređaja na parkingu, te stubića i ograda, kao i neispravne javne rasvjete.

Korisnici "Građanske patrole" aplikaciju koriste bez registracije i ne prosljeđuju lične podatke, a sve prijave su anonimne.

Aplikacija je puštena u funkciju sa ciljem podizanja efikasnosti komunikacije između građana i gradskih službi.

Iz Gradske uprave pozivaju sugrađane da što više koriste ovu aplikaciju i tako zajedno sa gradskom administracijom rješavaju uočene komunalne nepravilnosti.

"Građanska patrola" je domaći proizvod, koji je Gradu Banjaluci donirala banjalučka firma "Di-Vi-Si solušns" /DVC solutions/.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Proces regrutacije i selekcije kandidata obavlja kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba.

Najčitanije