Banja Luka

"Građanska patrola" za bolju komunikaciju

"Građanska patrola" za bolju komunikaciju
Foto: Ilustracija | Aplikacija će biti besplatna
Marija Gajić

BANJALUKA - Aplikacija "Građanska patrola", koja će omogućiti lakšu i efikasniju komunikaciju između građana i gradskih službi, trebalo bi da bude dostupna od 1. marta.

Naime, danas je potpisan ugovor o njenoj donaciji između gradonačelnika Igora Radojičića i Bojana Vukovića, direktora kompanije "DVC Solutions".

Radojičić je kazao da je ova aplikacija domaći proizvod, koji će prvi put na ovom prostoru biti korišten u Banjaluci.

"Zahvaljujući ovoj donaciji koju smo potpisali sa domaćom kompanijom, građanima će biti dostupna nova usluga koja će omogućiti da građani putem svojih mobilnih telefona na licu mjesta bilo gdje u gradu uslikaju određeni komunalni problem i da o tome, putem aplikacije, obavijeste nadležnu gradsku službu, koja će dalje preduzimati potrebne korake", objasnio je Radojičić.

Prema njegovim riječima, kompanija "DVC Solutions" razvila je aplikaciju koja će građanima biti dostupna u standardnom paketu ponuda koji će moći instalirati na svoj mobilni telefon.

U Gradskoj upravi, naglašava Radojičić, biće instaliran softver koji će imati komunikaciju te vrste i preko koje će gradske službe zaprimati prijave građana i moći odreagovati po njima.

"Potpisivanjem ovog ugovora stvaraju se uslovi  da se instalira taj softver i da se izvrši obučavanje osoba koje će imati ovlaštenje da pristupaju tim informacijama i da ih dalje distribuiraju", naglasio je Radojičić.

Bojan Vuković, direktor firme "DVC Solutions", rekao je da će aplikacija "Građanska patrola" biti dostupna putem postojećih platformi Play store i App store, potpuno besplatno.

"Firma je uložila oko 60.000 evra u razvoj ove aplikacije, a radi se o dvije aplikacije i kompleksnom pozadinskom rješenju za obradu i administraciju podataka", zaključio je Vuković i izrazio uvjerenje da će aplikacija doprinijeti boljoj i efikasnijoj komunikaciji građana sa gradskim službama.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

H&M ponovo zapošljava: Otvoreno 30 pozicija za Prodajne savjetnike

Marketing tim / 18.11.2018 00:00

Kao jedna od najvećih svjetskih maloprodajnih modnih kuća, H&M nudi bezbrojne poslovne prilike. U živahnom, aktivnom i raznolikom okruženju - mjestu gdje je kupac uvijek u središtu pozornosti.

Danas H&M zapošljava oko 171,000 ljudi na više od 71 tržišta, a u Bosni i Hercegovini traži veći broj Prodajnih savjetnika!

Iz H&M-a navode da ono što ih čini stvarno posebnima jesu izvrsni zaposlenici. Od elegantnih prodajnih savjetnika i Visual Merchandisera do kompjuterskih genija i mudrih organizatora poslovanja – sve H&M zaposlenike odlikuje velika ambicija, a da ne spominjemo i odličan ukus za modu. Za njih ništa nije nemoguće.

Moda, zabava i akcija!

Posao u BiH za Prodajnog savjetnika u H&M-u dolazi sa mnogo zabave, timskog rada i mogućnosti za buduću karijeru. Zaduženja za ovu poziciju bi bila sljedeća: ostvarivanje odličnog iskustva kupaca koje doprinosi prodaji i profitu u prodavnici, aktivno nuđenje pomoći i dijeljenje znanja o proizvodima i modi prema kupcu,  raditi u skladu sa standardima, politikama, procedurama i pravnim zahtjevima  kompanije H&M.

Zvuči zanimljivo? Odlično!

Radnu biografiju zajedno sa motivacionim pismom šaljite putem LINKA

Proces regrutacije i selekcije kandidata obavlja kompanija Kolektiv, Agencija Posao.ba.

Najčitanije