Banja Luka

Gradska uprava Banjaluka: Besplatan prevoz do manastira Gomionica

Gradska uprava Banjaluka: Besplatan prevoz do manastira Gomionica
Foto: Ustupljena fotografija | Gradska uprava Banjaluka: Besplatan prevoz do manastira Gomionica

BANJALUKA - Povodom Vidovdana, 28. juna, u manastiru Gomionica biće organizovan bogat kulturno-umjetnički program, a grad Banjaluka organizuje besplatan prevoz za sve one koji žele da budu dio ove manifestacije.

Polazak je, kako kažu iz Gradske uprave, planiran u petak, 28. juna, u 16.15, sa parkinga kod tvrđave Kastel, a svi zainteresovani sugrađani za prevoz potrebno je da se prijave putem kontakt telefona 051/244-564 najkasnije do četvrtka, 27. juna, do 15. časova.

"Prevoz je obezbijeđen sa dva autobusa, a povratak je predviđen istog dana po završetku kulturno-umjetničkog programa", objasnili su oni.

Podsjećamo, ovaj veliki događaj donosi raznovrstan kulturno-umjetnički program u novoizgrađenom amfiteatru u parku uz manastir Gomionica, koji će tom prilikom biti i promovisan.

Kulturno-umjetnički program tog dana počinje u 18 časova, a svi prisutni imaće priliku da uživaju u nastupima: Petra Božovića, Milana Vasića, Pavline Radovanović, Svjetlane Vidović, "Carskih glasova" - djeca sa Kosova i Metohije, te članova Muzičkog ateljea Jelene Stanišić.

Sjajnim nastupima prethodiće večernje bogosluženje.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije