Banja Luka

Gradski odbor SNSD-a: Video koji Stanivuković promoviše smiješan

Gradski odbor SNSD-a: Video koji Stanivuković promoviše smiješan
Foto: Facebook | Gradski odbor SNSD-a: Video koji Stanivuković promoviše smiješan

BANJALUKA – Zanimljiv je, pa čak i smiješan, video koji Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke promoviše, saopštili su iz Gradskog obora SNSD-a Banjaluka ističući da je zainteresovanost za potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika čak i veća nego što su očekivali.

"Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i zvanične štandove SNSD-a na kojima građani mogu da se potpišu svakodnevno posjeti veliki broj građana. Posebno nas raduje saznanje da se prikupljanju potpisa priključio i veliki broj Udruženja građana i pojedinaca", saopšteno je iz banjalučkog SNSD-a.

Dodaju da se svi potpisi koje građani i udruženja prikupe mogu dostaviti u Gradski odbor SNSD-a Banjaluka.

"A mi ćemo izvršiti detaljnu provjeru kako bismo bili uvjereni da su potpisi autentični i tako pred sobom imali pravu sliku trenutnog stanja i raspoloženja u Banjaluci.  Velike zainteresovanosti očigledno se uplašio gradonačelnik pa je krenuo u grčevitu borbu kako ne bi došlo do opoziva.Štandovi za potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika i ljudi koji tamo rade svakodnevno su izloženi uznemiravanju i zastrašivanju od strane gradonačelnikove komunalne policije", saopšteno je iz Gradskog odbora.

Iz SNSD-a navode da su, uz pomoć savjesnih građana, sve svoje zvanične štandove postavili isključivo na privatne posjede.

"'Samouvjereni' Draško Stanivuković, isti onaj koji je i sam pozivao na opoziv, sada je očigledno spreman na sve da do opoziva ne dođe", navodi u saopštenju Gradskog odbora SNSD-a.

Ističu da su sigurni da "ne postoji Banjalučanin koji ne prepoznaje Stanivukovićeve stalne i jedine statiste koji ovih dana bezuspješno i nespretno pokušavaju da umanje značaj peticije".

"Jasno je i da su Stanivukovićeve drugare prepoznale i angažovane na štandu jednog od brojnih udruženja koja prikupljaju peticiju te ih pustile da završe svoju igru što se može vidjeti i u videu koje je objavilo Udruženje", navode u Gradskom odboru SNSD-a dodajući:

"Peticiju su, i to u Gradskom odboru, uz ličnu kartu, potpisali i neki drugi članovi PDP-a pa bi gradonačelniku bilo bolje da se ozbiljno pozabavi svojim redovima."

Podsjećamo, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, postavio je snimak na društvenim mrežama, o potpisivanju peticije za njegov opoziv, ističući neozbiljnost samog postupka.

Na snimku, kako navodi Stanivuković nekoliko građana potpisuje peticiju za opoziv gradonačelnika uz lažne podatke, ne samo za jednu osobu, već pet osoba ističući da su mu to rodbina i komšije.

Povezana vijest:

Stanivuković: Peticiju za moj opoziv potpisao i Alan Ford

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije