Banja Luka

Grand kafa i mojMarket za odgovorniju kupovinu i čistiju sredinu

Grand kafa i mojMarket za odgovorniju kupovinu i čistiju sredinu
Foto: N.N. | Grand kafa i mojMarket za odgovorniju kupovinu i čistiju sredinu

Grand kafa je u saradnji s kompanijom mojMarket u Banjaluci odlučila da nagradi vjernost svojih potrošača. Svi ljubitelji Grand kafe koji kupe 500 g bilo koje Grand kafe u mojMarket prodavnicama, mogu odmah preuzeti eko-ceker koji ih čeka na kasi. Ova akcija traje u periodu od 10. juna do 10. jula 2022. godine, odnosno do isteka zaliha poklona.

Zajedno sa Grand kafom na brigu o svojoj Banjaluci, odgovorniju kupovinu i čistiju sredinu, svoje komšije poziva i Natalija Todorović, poznatija u digitalnom svijetu kao #mamazapet.

"Znate li da je prirodi potrebno preko 200 godina da razgradi plastične vrećice koje su jedan od glavnih uzroka zagađenja životne sredine? Vjerujem da smo svi pojedinačno svjesni važnosti očuvanja prirode i zaštite okoliša i da malim a tako velikim koracima možemo zajednički osigurati budućnost našeg grada i naše planete. Koristeći svaki dan bar jednu PVC vrećicu manje i umjesto toga višekratni eko-ceker, mi smo već na pravom putu očuvanja naše Banjaluke, naše životne sredine", izjavila je Natalija Todorović.

Iz Grand kafe poručuju da je ovo odlična prilika da našu domaću Grand kafu kupite u vama najbližoj mojMarket prodavnici i da zajedno čuvamo svoju Banjaluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije