Banja Luka

Grand kafa sa Banjalučanima u dragim trenucima: Komšije, može kafica?

Grand kafa sa Banjalučanima u dragim trenucima: Komšije, može kafica?
Foto: N.N. | Grand kafa sa Banjalučanima u dragim trenucima: Komšije, može kafica?

Svi imamo taj jedan grad koji u nama budi najdraže uspomene.

Poznate ulice, trgovi i rijeka koja nerijetko predstavlja simbol tog grada. 

A onda ljudi, komšije, prijatelji, poznanici uz koje nas vežu neki posebno dragi trenuci. 

Trenuci koje bismo rado oživjeli svaki put kada bismo pomislili na njih. A ima li boljeg načina od zajedničke šoljice dobre kafe uz koje se misli najbolje "saberu".

Banjalučanka Natalija Todorović, u digitalnom svijetu poznatija kao #mamazapet nas već neko vrijeme provodi kroz Banjaluku, grad u kojem je odrasla, sve od Gospodske ulice, Tržnice pa do Narodnog pozorišta i sa osmijehom poziva na zajedničku šoljicu naše domaće Grand kafe.

"Odrasla sam u centru Banjaluke, a šetalište od Gospodske ulice pa sve do Narodnog pozorišta RS bilo je moje dvorište. Kada želim da se napunim pozitivnom energijom, izađem na ulice među moje Banjalučane. Sada tu vidim neke nove generacije, ali jedno je ostalo isto. Svi se uvijek rado opustimo uz našu domaću Grand kafu", izjavila je Natalija Todorović.

Zbog svog mirisa i ukusa veliki broj Banjalučana bira Grand kafu. To je bio razlog da po prvi put Grand kafa napravi kampanju samo za jedan grad, za Banjaluku.  

Da podsjeti građane da je dobre komšijske odnose vrijedno njegovati u životu i da bar na tren zastanu i uživaju u ljepotama ovog predivnog grada sa dragim ljudima.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije