Banja Luka

Grebom "mega" osvojio reno megan

Grebom "mega" osvojio reno megan
Grebom "mega" osvojio reno megan

BANJALUKA - Slavko Skočić iz Šibenika, koji radi u Banjaluci, osvojio je automobil reno megan na srećki "mega" u organizaciji "Lutrije Republike Srpske".

"Redovan sam igrač i posrećilo mi se nakon dužeg vremena da dobijem auto. Imao sam još jednom priliku da dobijem novčanu nagradu od 500 KM, a ta nagrada me je ponukala da još više igram'', rekao je juče Skočić, dodajući da će on ostati vlasnik automobila.

Kaže da ukućanima još nije saopštio ovu radosnu vijest, te da će ih iznenaditi za dva-tri dana.

"Neki sumnjaju u igre na sreću, ali ako ne igrate, nećete ni dobiti. Kada kupujem srećke, uvijek ih ostavim neko vrijeme pa tek onda grebem", priznaje on, ističući da je možda u tome tajna dobitka.

U "Lutriji RS" kažu da je ovo sedmi reno megan od njih deset, koliko je planirano u ovom kolu igre.

"Srećni dobitnik je naš redovni igrač, dakle poenta je da treba igrati, jer ako ne igrate, nećete ni dobiti. Redovno otklanjamo eventualne sumnje da li nagrade idu u prave ruke", rekla je Dijana Vrhovac, izvršni direktor za marketing i komercijalu "Lutrije RS".

Ona je apelovala na zasad nepoznatog dobitnika šestice na lotu, kola od 16. juna, da se javi kako bi preuzeo svoj dobitak od 43.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije