Banja Luka

Grebom "mega" osvojio reno megan

Grebom "mega" osvojio reno megan
Grebom "mega" osvojio reno megan
J.Dragojević, Foto A.Čavić

BANJALUKA - Slavko Skočić iz Šibenika, koji radi u Banjaluci, osvojio je automobil reno megan na srećki "mega" u organizaciji "Lutrije Republike Srpske".

"Redovan sam igrač i posrećilo mi se nakon dužeg vremena da dobijem auto. Imao sam još jednom priliku da dobijem novčanu nagradu od 500 KM, a ta nagrada me je ponukala da još više igram'', rekao je juče Skočić, dodajući da će on ostati vlasnik automobila.

Kaže da ukućanima još nije saopštio ovu radosnu vijest, te da će ih iznenaditi za dva-tri dana.

"Neki sumnjaju u igre na sreću, ali ako ne igrate, nećete ni dobiti. Kada kupujem srećke, uvijek ih ostavim neko vrijeme pa tek onda grebem", priznaje on, ističući da je možda u tome tajna dobitka.

U "Lutriji RS" kažu da je ovo sedmi reno megan od njih deset, koliko je planirano u ovom kolu igre.

"Srećni dobitnik je naš redovni igrač, dakle poenta je da treba igrati, jer ako ne igrate, nećete ni dobiti. Redovno otklanjamo eventualne sumnje da li nagrade idu u prave ruke", rekla je Dijana Vrhovac, izvršni direktor za marketing i komercijalu "Lutrije RS".

Ona je apelovala na zasad nepoznatog dobitnika šestice na lotu, kola od 16. juna, da se javi kako bi preuzeo svoj dobitak od 43.000 KM.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Marketing tim / 03.08.2021 12:59

Sinsay kao jedan od vodećih brendova LPP-a prednjači u širenju prodajne mreže na teritoriji Bosne i Hercegovine i Regiona.

Sinsay BiH | Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Pored ženske mode, nude odjeću i dodatke za muškarce, kao i atraktivnu kolekciju dječije odjeće. Čitavu ponudu dopunjuju ženska i muška oprema i kućni namještaj iz linije Home, što pečatom potvrđuje status uspješnog brenda životnog stila.

Širina asortimana ogleda se u veličini i karakteru prodavnice. Sinsay je brend koji nudi najnovije trendove po najpovoljnijim cijenama od 2013.

S površinama od 800 do 1.500 m2, novi komercijalni prostori nekoliko puta su veći od prvih Sinsay prodavnica zahvaljujući upotrebi inovativnih materijala, dizajnerskih dodataka i modernističkog osvjetljenja.

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

Kolekcije su sve dostupnije zahvaljujući proširenju tradicionalne mreže prodavnica (povećanje komercijalnog prostora u poređenju sa istim periodom prošle godine). Razvoj je usmjeren ka tradicionalnom konceptu kako bi kupci imali punu pažnju i osjetili prisutnost i raspoloživost da se odgovori na njihove potrebe i želje.

Zbog ekspanzije širenja brenda, ova kompanija je u potrazi za prostorom u gradovima sa 10.000 stanovnika na teritoriji Bosne i Hercegovine, manji gradovi samo u određenim slučajevima, površine u rasponu od 800-1500 m2, u zavisnosti od lokacije, veličine grada, GLA projekta.

Sve zanimljive ponude možete poslati našem razvojnom timu na mail: [email protected].

Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay
Foto: Sinsay / Poljska kompanija LPP: Ekspanzija širenja brenda Sinsay

LPP S.A. je međunarodna kompanija koja uspješno posluje u tekstilnoj industriji više od 20 godina. Upravljaju prepoznatljivim brendovima: RESERVED, Cropp, House, MOHITO i SiNSAY. Na tržištu Bosne i Hercegovine prisutni su od 2019. i uspješno posluju kroz mrežu od 6 maloprodajnih objekata svih brendova u Banja Luci i Mostaru, sa idejom da povećaju postojeću prodajnu mrežu.

Najčitanije