Banja Luka

Humanitarno veče Ugostiteljske škole u Banjaluci za pomoć bebi Dimitriju

Humanitarno veče Ugostiteljske škole u Banjaluci za pomoć bebi Dimitriju
Foto: N.N. | Humanitarno veče Ugostiteljske škole u Banjaluci za pomoć bebi Dimitriju

BANJALUKA - Akciji aktivnoj ovog mjeseca, za doniranje pomoći za bebu Dimitrija iz Bijeljine, kojem je potrebno liječenje u Turskoj, pridružili su se učenici Ugostiteljsko-trgovinsko-turističke škole Banjaluka koji će svoje tradicionalno Humanitarno veče talenata posvetili njemu.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane 1. decembra ove godine u 19h u restoran škole gdje će svi učenici dati različite doprinose.

"Mladi talenti škole će se predstaviti pjevanjem, plesom, sviranjem, poezijom, fotografijom, slikarstvom, a kulinarski i ugostiteljski tehničari zakuskom", istakli su oni.

Kako kažu, biće organizovana i humanitarna aukcija predstavljenih uradaka, a mladi perspektivni sportisti škole koji su članovi reprezentacija i prvih timova u raznim sportovima će prezentovati svoje uspjehe.

"Pridružite nam se da zajedno proslavimo mladost, inicijativu i našu svijetlu budućnost, pomozimo Dimitriju da svojim roditeljima vrati osmijeh na lice" rekli su oni.

Foto: Facebook/Jelena Malinović Pančić

Karte rezervisane za specijalne goste i mjesta kupuju se, kako kažu, po cijeni od 10 ili više KM uplatama na Dimitrijev račun i slanjem dokaza o uplati.

"Na licu mjesta će biti i kutija za donacije, a ulaz je slobodan", istakli su oni.

Podsjećamo Dimitrije Marinković je devetomjesečna beba iz Bijeljine, koja ima trajno oštećenje mozga, te je za liječenje potrebno 91.000 evra, koliko koštaju fizikalne terapije u Turskoj. Akcija prikupljanja novca je u toku, od prvog novembra pozivom na broj 1402.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije