Banja Luka

Ilić: Vjerujem da će budžet biti usvojen 14. aprila

Ilić: Vjerujem da će budžet biti usvojen 14. aprila
Foto: Grad Banjaluka | Ilić: Vjerujem da će budžet biti usvojen 14. aprila
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić uvjeren je da će gradski budžet biti usvojen u srijedu, 14. aprila.

"Skupštinska većina će predložiti dva amandmana koji će se odnositi na porodilje i zdravstvene radnike. Prijedlog budžeta je nešto drugačiji i nije prihvatljiv, ali ćemo zato uložiti amandmane", rekao je Ilić za Alternativnu televiziju.

On je istakao da je pomoć zdravstvenim radnicima na prvom mjestu i da će zato biti obezbijeđena sredstva u gradskom budžetu.

"Želimo da im zahvalimo za sve što su uradili za građane i siguran sam da će amandmani biti prihvaćeni. Apsurdno je reći da su nemoguća izdvajanja za zdravstvene radnike, ako se zna da je to samo dva odsto od ukupnog budžeta", dodao je Ilić i naveo da je nemoguće da gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković sam finansira gradske potrebe.

Ilić je naglasio da bez dogovora nije moguće voditi Banjaluku.

"Ne može biti zanemarena Skupština grada i zato o svim pitanjima treba razgovarati demokratski. Samo tako možemo doći do konkretnih rješenja, pa i kada je riječ o budžetu", rekao je Ilić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije