Banja Luka

Ilić pomaže izgradnju kuće za Tubonjiće

Ilić pomaže izgradnju kuće za Tubonjiće
Foto: Facebook | Ilić pomaže izgradnju kuće za Tubonjiće

BANJALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić posjetio je danas porodicu Tubonjić iz naselja Kola, rekavši da će pomoći izgradnju temelja njihove nove kuće, kako bi mala Milica, koja pati od cerebralne paralize, mogla da dobije svoju sobu.

"Јedino ovako, svi zajedno bez bilo kakvih ljudskih i političkih podjela možemo postići rezultate. Lično ću se potruditi da pomognem ovoj porodici", rekao je Ilić.

Tubonjići žive u trošnoj kući. Kako bi svi zajedno pomogli ovoj porodici, pokrenuta je i humanitara akcija za prikupljanje sredstava za izgradnju nove kuće.

Udruženje Mozaik prijateljstva pokrenulo je humanitarni broj 1434 za prikupljanje novca za izgradnju novog doma za ovu porodicu.

"Sada je na računu preko 30.000 KM, odnosno putem humanitarnog broja prikupljeno je toliko sredstava. Takođe, otvoren je poseban račun za Milicu, na kojem je trenutno 15.000 KM. Dakle, do sada je ukupno prikupljeno više od 45.000 KM. Vjerujem više nego ikada da ćemo prikupiti sredstva da Milici, odnosno Tubonjićima napravimo kuću", rekao je Miroslav Subašić, predsjednik ovog udruženja.

Miličina životna priča dirnula je mnoge. Naša humanost ponovo je na ispitu. Nemojmo se oglušiti ni ovaj put - pozovimo 1434 i pomozimo da Milica dobije svoju sobu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije