Banja Luka

Irena Radojević na čelu TOBL?

Irena Radojević na čelu TOBL?
Foto: Arhiva | Irena Radojević na čelu TOBL?

BANJALUKA - Irena Radojević, kadar Ujedinjene Srpske, trebalo bi da zasjedne u fotelju direktora Turističke organizacije grada, saznaju "Nezavisne".

Radojevićeva je, kako saznajemo, ranije radila u Turističkoj agenciji "Zepter Passport".

Na konkurs, koji se zatvara danas, kako smo nezvanično saznali, do juče se prijavilo četvoro kandidata: Ostoja Barašin, Zoran Skenderija, Slavko Čamber i Marija Ćurković, a Radivojevićeva nije među prijavljenim kandidatima, mada naši izvori tvrde da bi ona danas trebalo da se prijavi.

Mjesto direktora TOBL pripadalo je DNS-u, ali su ga izgubili nakon novonastale situacije u Skupštini grada i po novom koalicionom dogovoru pripalo je Ujedinjenoj Srpskoj.

Barašin, v.d. direktora Turističke organizacije, koji na čelu TOBL bio više od osam godina, a kadar je DNS-a, potvrdio nam je da se prijavio na konkurs.

"Na konkurs su imali svi pravo da se prijave. Svjestan sam da je to mjesto po koalicionom sporazumu pripalo Ujedinjenoj Srpskoj", rekao je Barašin.

Dodao je da bi se, ako ova stranka ne bude imala kadar koji ispunjava uslove konkursa, mogao nadati da će ostati na toj funkciji jer je na ovoj poziciji duži niz godina.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, kazao je da ih interesuju svi kandidati, te da su se na konkurs mogli prijaviti i oni kandidati koji nisu članovi ove stranke.

Iako se ranije, kao jedan od kandidata za ovo mjesto US, pojavljivalo ime Milene Pavlović, direktorice Turističke agencije "Zepter Passport", izvori bliski stranci Ujedinjena Srpska sada tvrde da ona neće biti njihov kandidat za ovo mjesto. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije