Banja Luka

Ističe rok za predaju kandidatskih listi za savjete mjesnih zajednica

Ističe rok za predaju kandidatskih listi za savjete mjesnih zajednica
Foto: Foto. A. Čavić | Ističe rok za predaju kandidatskih listi za savjete mjesnih zajednica

BANJALUKA - Gradska izborna komisija poručuje ovlaštenim predlagačima da rok za predaju kandidatskih listi za učešće na izborima za savjete mjesnih zajednica ističe u subotu, 05. februara 2022. godine, u 16 časova.

Kako bi omogućili predlagačima da blagovremeno predaju kandidatske liste, Gradska izborna komisija Banja Luka obavještava predlagače da će, u subotu 05. februara 2022. godine, od osam do 16 časova, biti otvoreno sjedište GIK-a koje je smješteno u zgradi Gradske uprave – kancelarija 702, ulaz iz Ulice Veselina Masleše (Gospodske ulice), saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz Gradske izborne komisije naglašavaju da listu mogu predložiti političke stranke koje imaju svoj organizacioni oblik na području grada, udruženja građana koja su kao pravna lica registrovana u Banja Luci,  kao i grupe građana koje prikupljanjem potpisa podrške mogu predložiti listu.

"Podsjećamo, 20. februara biće održani izbori za nove članove savjeta mjesnih zajednica na području grada. Toga dana Banjalučani će u periodu od devet do 17 časova birati svoje predstavnike u mjesnim zajednicama, na mandat od četiri godine", saopštili su u Gradskoj upravi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije