Banja Luka

Ističu rokovi za prijave za urbane tržnice i osmomartovsku prodaju u Banjaluci

Ističu rokovi za prijave za urbane tržnice i osmomartovsku prodaju u Banjaluci
Foto: Gradska uprava | Ističu rokovi za prijave za urbane tržnice i osmomartovsku prodaju u Banjaluci

Još danas poljoprivredni proizvođači imaju priliku da se prijave za korištenje uređenih prodajnih štandova na atraktivnim lokacijama u najgušće naseljenim mjesnim zajednicama.

Pravo na prijavu na ovaj poziv imaju poljoprivredni proizvođači sa teritorije grada Banjaluae (fizička lica, samostalni preduzetnici i privredna društva iz oblasti poljoprivredne proizvodnje) koji se aktivno bave primarnom poljoprivrednom proizvodnjom i preradom poljoprivredno-prehrambenih proizvoda iz oblasti animalne proizvodnje (mesne prerađevine, jaja, mlijeko i mliječni proizvodi, med i drugi pčelarski proizvodi) i biljne proizvodnje (voće i proizvodi od voća, povrće i proizvodi od povrća, žitarice i mlinski proizvodi, ljekobilje i čajevi, gljive).

Javni poziv za izbor korisnika deset mobilnih prodajnih štandova, koji će biti postavljeni u naseljima: Obilićevo, Starčevica, Lazarevo, Nova varoš i Borik možete pogledati OVDJE.

Takođe, sutra, 17. februara u 10 časova ističe i rok za podnošenje prijava za dodjelu lokacija za privremeno zauzimanje javne površine za prigodnu osmomartovsku prodaju, prema kriterijumu najvišeg iznosa.

Pravo učešća imaju registrovani samostalni preduzetnici sa teritorije grada Banjaluka, koji obavljaju djelatnost trgovine cvijećem. Jedan privredni subjekat može da podnese prijavu samo za jednu lokaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije