Banja Luka

Izložen privremeni birački spisak

Izložen privremeni birački spisak
Foto: Ilustracija | Izložen privremeni birački spisak
Marija Gajić

BANJALUKA - Gradska izborna komisija izložila je privremeni birački spisak (PBS) na području osnovne izborne jedinice – grada Banjaluke, i to u svih 57 mjesnih zajednica.

Obavještenja o izlaganju biće istaknuta na više od 250 lokacija, a građani će moći da imaju uvid u ovaj spisak do 8. jula.

"Izlaganje izvoda iz PBS-a obuhvata period od 30 dana sa ciljem pravovremenog informisanja građana/birača, kao i javnosti uopšte, o mogućnostima uvida u izložene izvode i otklanjanja eventualno uočenih grešaka, kao i odabira opcije za kategoriju birača - raseljenih lica", kažu u Gradskoj izbornoj komisiji.

U Komisiji ističu da uočavanjem eventualnih grešaka, iste građani mogu prijaviti Centru za birački spisak - kancelarija broj 15, u prizemlju Gradske uprave.

"Građani/birači sa kompletne teritorije grada svoje podatke mogu provjeriti i direktno u kancelariji Centra za birački spisak - kancelarija broj 15, u prizemlju Gradske uprave ili pozivom na brojeve 051/244-531 i 051/244-532", kažu u Komisiji.

Dodaju da građani/birači sa područja grada koji imaju status raseljenih lica, svoje podatke mogu provjeriti isključivo u Centru za birački spisak, u kancelariji broj 15, u prizemlju Gradske uprave i do 24. jula ove godine izvršiti izbor biračke opcije podnošenjem odgovarajuće prijave centru za birački spisak", podvlače u Gradskoj izbornoj komisiji.

STOP!

nije sloboda govora

zalbe.vzs.ba

Govor mržnje je krivično djelo!

huškanje, diskriminacija, prijetnje i uvrede po nacionalnoj, vjerskoj, rodnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi

neće biti tolerisane

na našem portalu

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije