Banja Luka

Ješić: Zašto Begić ne kaže da je bacio televizor na Trivićevu i Stanivukovića

Ješić: Zašto Begić ne kaže da je bacio televizor na Trivićevu i Stanivukovića
Foto: Facebook | Ješić: Zašto Begić ne kaže da je bacio televizor na Trivićevu i Stanivukovića

BANJALUKA – Dijana Ješić, odbornica PDP-a u banjalučkoj Gradskoj skupštini, poručila je Ivanu Begiću, svom dojučerašnjem stranačkom kolegi, da je prešao sve granice puštajući snimak na kojoj se čuje burna rasprava između njega i Jelene Trivić, potpredsjednice te stranke i poslanika u Narodnoj skupštini RS.

Ješićeva kaže da kada je Begić već pustio snimak od te večeri, zašto nije bio frajer, pa rekao šta je sve uradio prije samog razgovora.

"Zašto ne kaže da je na Jelenu i Draška bacio televizor? Zašto ne kaže šta joj sve rekao te večeri, a i mnogih večeri prije toga? Kako je sve sjednice snimao, pa izvlačio i uklapao ono što njemu odgovara?", napisala je Ješićeva na svom Facebook profilu.

Navodi da je pokušaj da u blato uvuče Trivićevu na način da dio snimka pusti na perfidan način jadno i bijedno i da nema veze ni sa mladošću, ni sa bolešću.

"Ćutala sam dosad na sve Ivanove ispade, kojih je bilo jako mnogo u njegovoj kratkoj političkoj karijeri. Ćutala, jer sam pravdala sve mladošću, ludošću, njegovim problemom i ko zna čim još, iako se jako često nisam slagala sa tim što radi", ističe ona i dodaje da će istina uvijek izaći na vidjelo prije ili kasnije. 

"Mržnja uvijek uništi onoga od koga dolazi, a ne onoga prema kome je upućena", zaključila je ona.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije