Banja Luka

Pratite nas na Google news

"Ježeva kućica" se širi, mjesto za još 50 mališana

"Ježeva kućica" se širi, mjesto za još 50 mališana
Foto: N.N. | "Ježeva kućica" se širi, mjesto za još 50 mališana
N.N.

Gradska uprava raspisala je tender za opremanje objekta u okviru vrtića "Ježeva kućica", kako bi na jesen bio stavljen u funkciju, a u okviru plana da se do kraja godine otvori ukupno novih 600 mjesta u predškolskim ustanovama.

Kako je navedeno na sajtu grada, rekonstrukciju ovog objekta u dvorištu vrtića koji je nekada koristilo udruženje "Duga", finansiraće Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP). U toku je tenderska procedura u vezi s izborom izvođača ovih radova.

"U isto vrijeme, grad provodi javnu nabavku za opremanje ovog objekta, kako bi na jesen mogao da primi nove mališane. Time bi se postojeći kapacitet ovog predškolskog objekta povećao za smještaj još oko 50 djece", istakli su u Odjeljenju za komunalne poslove.

Takođe, uz pomoć UNDP-a, najstariji banjalučki vrtić "Ježeva kućica" obnovljen je krajem oktobra prošle godine. Tada je zamijenjena kompletna stolarija i obnovljeni fasada i krov na objektu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije